tisdag 6 november 2012

Inget fel...

Det var inget fel på dina prover, inga infektioner och barnet mådde ju bra så vi vet faktiskt inte varför detta hände, det var din livmoderhals som var orsaken. Man hade ju kunnat förhindrat detta om ditt UL legat tidigare än v20...(läkare på gyn)

Nähe det säger du tänkte jag...detta har ju inte passerat mina tankar otaliga gånger. Och jag ville ju ha ett UL tidigare, men det fanns inga tider sa de. Men dum som jag är stod jag ju aldrig på mig för inte visste jag att detta skulle ske... Det var absolut inget fel i att läkaren ringde, men vi visste ju redan detta så samtalet störde hela min dag. Men snällt av henne att ringa och tala om resultaten av alla de blodprov jag fick lämna. Om och jag säger om det blir en nästa gång så ska jag minsann ha tidigare tider på allt. Vet att jag kommer att få gå till specialistmödravården samt att ett cerklage ska sättas in, men mitt UL ska ligga tidigare. Tänker inte gå igenom det här någon mer gång...

Saknar dig mitt älskade Pyre och önskar jag hade dig här hos mig!!!

Idag var jag och tränade för första gången på 6 månader...det lär kännas imorgon och jag får vara glad om jag kan röra mig, men så skönt det var! Nu ska jag hålla i detta...jobba, plugga, träna är min nya melodi! Får se hur länge jag kan hålla i detta nu ;)! Men hoppas ju på att jag ska kunna hålla det fram till sommaren!

Nu är det dags att öppna lite böcker igen...fick en laddning idag så nu har jag lite att göra under kommande kvällar!
Kram

Inga kommentarer: