måndag 18 mars 2013

Återbesök

Idag var vi på återbesök på specialist mödravården. Det gick jättebra och allt såg så bra ut så nu känns det lite bättre! Cerklaget satt där det skulle och livmodertappen var så lång som den bör vara nu! Lilla trollet fick vi också se och hjärtat slog så fint och bra och den låg där inne och sprattlade! Så ljuvligt att få se det lilla livet som vi vill ska stanna där tiden ut nu! Måste säga att det är suverän personlan på specialist mödravården på Danderyd, allt trevliga och förstående!!!

Det enda som är tråkigt är att jag till 99% fick bekräftat att det inte blir något mer jobb för mig :(, de vill att jag bara ska ta det lugnt och vila. Får inte lyft eller bära tungt, inte stressa eller stressa upp mig utan jag ska som sagt bara vila. Men jag fick iallafall tillåtelse att åka ner till Motala nästa vecka...om jag lovade att ta det lugnt. Men jag har ju en mamma som är på mig så det är lugnt...jag lär inte få göra nåt. Även om det är trist att vara ifrån Anneli så ska det bli mysigt att få träffa familjen!!!

Ikväll ska jag på en föreläsning med jobbet, ska bli kul och intressant! Lugnt blir det ;)...den är bara ca en timme så sen blir det att ta det lugnt!

Nu längtar jag tills vi ska på ultraljud igen!!! Bara två veckor kvar!!!
Kram

Inga kommentarer: