fredag 28 december 2012

Juldagarna är förbi...

Juldagarna är nu förbi och det är bara några dagar kvar till de nya årets början.
Juldagseftermiddagen tillbringade vi hemma hos min ena farbror och hans fru samt den örviga släkten. Stämmningen var lite avslagen, men samtidigt skrattade vi och skämtade som vanligt! Det var väldigt trevligt iallafall! Kvällen blev rätt sen och vi somnade alla gott när vi kom hem!
Kennys dotter Karin med fästman/sambo kom på kvällen och stannade till annandagjul! Då kom även hans andra dotter Kristine med sin familj hit på middag! Supergoa döttrar har hon och det var trevligt att träffa den alla igen! Tog en promenad med mina systrar på kvällen och det var skönt samt mysigt att snacka med dem!!!
Igår torsdag åkte Fia och Henrik till Sälen och Emma och Marcus samt lille Axel åkte hem igen...det blev så tomt. Tur att vi alla ses på nyårsdagen igen!!! Torsdagen var annars väldigt lugn och det enda ansträngande vi gjorde var att gå en sväng på stan för övrigt tog vi det bara lugnt, hyrde film på kvällen som var ganska bra.

Idag har det också varit rätt lugnt! Följde med mamma till Citygross och handlade lite. Eftermiddagen har vi tillbringat hemma hos min vän Cissi med familj! Gott fika och mycket prat! Tack för en trevlig eftermiddag! Vi ses alldeles för sällan, måste bli ändring på det! Och du Cissi är så vacker i din lilla mage! Ser fram emot att få lära känna det nya lilla livet senare i vår!!!

Ikväll blir det lugnt...blir "tvingad" att titta på På spåret ;)...lugnt och skönt är det! Kommer nog somna ganska snart för jag är så sjukt trött.
Kram

Inga kommentarer: