söndag 29 maj 2011

Helgen som gått!

Har haft en mysig och slapp helg! Har haft "våra" små tjejer här och denna helg har varit hur bra som helst!!! I fredags var på marknadsafton nere på stan, jag och tjejerna. Anneli var hemma, men vi shoppade lite och tittade runt! Igår lördag var vi alla trötta och hade nog kunnat sova hela dagen. 09.45 fick vi gå in och väcka tjejerna så vi kunde äta frukost...till och med Anneli vaknade före dem och de händer inte ofta ;)! Dagen blev som sagt väldigt lugn med hyrfilm och godis! Idag har vi firat Annelis mamma! Hon fyllde ju i torsdags, men idag var tanken att vi skulle haft picnic, men vädret ville inte riktigt vara med oss så vi var hemma hos Annelis syster istället! Alla barnen med respektive och barn var där! Vi har haft jättetrevligt och mysigt!




Tjejerna njuter maten och de åt som hästar...kunde tro att de inte fått mat på hela helgen...men det har de ju! Morsdag/55års middag!!!




J hittade naturligtvis vatten och sand att leka med hemma hos Annelis syster...de nya skorna var rena med betoning på var!


Så här mysigt hade vi det i lördags!!!



Lilla J gillar ju som sagt att spexa...här provar hon Annelis glasögon och så körde hon en liten show, som vi skrattade!!!

För övrigt har vi inte gjort så mycket. Vi har börjat packa inför en weekend på Västkusten, det är en del som ska med!




Här kommer en bild på vår härliga lilla tjej!!! Hon växer så det knakar och till hösten blir hon storasyster!!! Mostrarna älskar dig!!!


Nu tar jag natt för imorgon väntar en ny dag!!!


kram

Inga kommentarer: