tisdag 20 juli 2010

Lugn och skön dag!

Har haft en riktigt lugn och skön dag idag!!! Vaknade skapligt, men låg kvar ett tag och läste! Gick upp, åt frukost, tvättat, tittade på Våra bästa år, gjorde mig iordning och lekte lite på datorn. Sen åkte vi ut till Golfklubben och lunchade med pappa! Gott och trevligt! Sen tog vi en liten sightseeing i Motala...kollade lite efter en kompis till oss som jobbar med utgrävningar här i Motala, åkte sen längs med kanalen och tog en glass i Borenshultslussar och tittade lite på när de slussade båtar. Sen åkte vi och handlade lite och har sen tillbringat resten av eftermiddagen och kvällen här hemma i huset! Läst lite till, vattnat blommor, skällt på katten som kom med en liten fågel i munnen. Nu ikväll har vi grillat, så himla gott! Tittar nu på Allsången, men Di Leva är absolut ingen favorit så då passar jag på att skriva lite här.

Har varit och är fortfarande skönt väder idag, pappa påstod att det skulle bli varmare imorgon, vi får väl se hur det blir!

Börjar inse att våra dagar här snart är slut och vi ska åter åka norrut...skulle gärna stanna här hela semestern, men lilla Josefine kommer på torsdag och på fredag får vi vår nya soffa!!!

Nu ska jag fortsätta titta på Allsången.

Tjao

Inga kommentarer: