söndag 24 juli 2011

Semester i Motala!!!

Efter nästan en vecka i Motala så är nu semestern slut...det suger vill jag bara säga! Vi har haft några härliga och lite intensiva dagar! Vädret har varit sisådär...varmt, men lite regningt. Men lite bad har det dock blivit! Träffat familj och vänner och bara varit! Här kommer lite bilder från veckan!









Lek och fika i Folketspark tillsammans med Sandra samt Mia och hennes döttrar!



Svärmor med sin Leif kom på besök under tisdagen och onsdagen! På tisdagkvällen åt vi mat hos mamma och Kenny och tog kvällsfikat vid stranden! Tjejerna badade! Mysigt!!!


På onsdagen var vi först i Linköping och hälsade på hos Maria och hennes familj, sen var vi hos pappa och Kicki och fikade med svärmor och Leif! J byggde lyxhem åt vinbärssnäckorna!

Tjejerna sydde med mammas hjälp kjolar av tyget de köpte i Malmö! De blev jättefina!

Torsdagkvällen tillbringad vi hos familjen Langvik! Här har vi precis beskådat en dansshow!!!


Pappa fyllde på torsdagen, men vi firade hon på fredagen! Trevligt att få träffa några ur släkten!


Lite trötta så här under lördagen!



På lördagen åkte jag och Anneli till Linköping och hämtade min morföräldrar! Så mysigt att få träffa dem igen och prata!!! Kenny tyckte att vi skulle ta lite familje bilder eftersom vi alla faktiskt var hemma!!! Min underbara familj!!! (Ena sidan iallafall!)

Det har varit så skönt att få va nere i Motala och det tog emot att åka hem igår...hade gärna stannat ett tag till! Idag har vi tvättat och packat upp det sista! Anneli var även och plockade svartavinbär så ikväll har hon påbörjat saftkokandet! Tjejerna åkte hem efter lunch och det blev så tyst! Men nu kallar plikten igen...imorgon börjar vi jobba, men vi räknar redan ner till nästa långhelg!!!


kram

Inga kommentarer: