måndag 22 augusti 2011

Härligt!!!

Idag hade vi möte på socialen igen, angående tjejerna. Var lite nervös över att det kanske skulle vara över, men så blev inte fallet! Vi får ha dem iallafall ett halvår till och det känns härligt! Vet inte vad jag skulle ha gjort om det var över...visst är vissa helger tuffare än andra, men i det stora hela helt underbara!!! Älskar verkligen dessa små töser som om de vore mina egna!!! De förgyller verkligen våra liv!!!






Älskar er tjejer!!!


Kram

2 kommentarer:

Lisa sa...

Varför är tjejerna placerade hos er?

Är det för att du ska må bra och ha två flickor att matcha kläder till varannan helg?

Du ser det inte som en vinst för flickorna att de kommer vara hos dig och din fru även i fortsättnngen, när de vant sig vid er och funnit sig tillrätta?

I det här inlägget beskriver du det som en seger för dig personligen, väldigt egocentriskt tänkt.

Karros blogg sa...

Ber så hemskt mycket om ursäkt för om jag är glad och tycker det härligt att de ska få vara hos oss. Varför de är hos oss tänker jag inte gå in på för det har ingen annan med att göra, de som känner oss vet varför. Men jag kan säga att det är inte för att jag ska må bra som de är här... Jag vet inte om du har koll på hur det är att vara kontaktfamilj, men varje halvår är det en ny utredning. Vi har haft dessa två små tjejer hos oss i 2½ år så det skulle vara väldigt tomt utan dem här, vi har liksom vant oss vid att ha dem här! Självklart är det bra för dem att vara hos oss och vi har turen att ha en bra kontakt med deras mamma så de kommer alltid att vara en del av våra liv! Ber åter igen så mycket om ursäkt för om jag låtit för ego...