söndag 7 augusti 2011

En miniweewkend i Stockholm!

Har haft några supermysiga dagar i Stockholm tillsammans med min älskade fru! Vi bodde på ett hotell på Drottninggatan som var så mysigt och mitt i smeten :)! Vi kom in till Stockholm på torsdagen och började med att checka in, sen gick vi till Prideparken för att invänta kvällens schlagerparty! Vi åt god mat i skuggan av ett tält för soligt och fint har vi haft det! Vi träffade även Niklas och Pierre i parken och stod med dem de sista akterna! Mycket trevligt och mycket skratt! Blev en sen kväll och lite ont i fötterna hade vi allt!
På fredagen åt vi först frukost och sedan begav vi oss ut på stan! Hann shoppa lite innan vi mötte upp Hannah för en fika! Så roligt och trevligt! Var så längesen vi sågs... Vi skilldes åt i gamla stan och vi gick och åt lunch och kollade lite i affärer! Sen mötte vi upp Nikals och Pierre för en fika och det var också väldigt trevligt! Påväg tillbaka till hotellet hoppade vi in i lite affärer! Kvällen tillbringade vi hemma hos Ullis och Natalia i Fruängen! En supertrevlig kväll och trevligt sällskap!!! Ännu en sen kväll!
Lördagen började även den med frukost och vi packade ihop våra saker och ckeckade ut! Vi gick mot centralen där vi låste in våra väskor! Sen shoppade vi lite igen!!! Totalt blev det 1 par skor, 1 par byxor, 1 linne, 2 t-shirtar, 2 tröjor och 2 koftor, strumpor, klämmor och hårsnoddar, pennor och klistermärken, 1 par örhängen och 1 armband! Är så nöjd!!! Vi kollade på prideparaden och gick sedan en sväng till prideparken men jisses så mycket folk! Vi bestämde oss då för att ta bussen hem! Kvällen avslutade vi hemma med en rolig film och lite snacks!!!
Här nedan kommer lite bilder!


Fika med Hannah (1:a bilden) och sedan spenderade vi kvällen hos Ullis och Natalia!


Lite bilder från paraden!











Bilder från schlagerkvällen! Anna Book, Sanna Nielsen, Mattias Holmgren, Björn Kjellman (konfrencier), Jenny Silver, Shirleys Angels, Kate Ryan, Pernilla Wahlgren, Babsan och många fler!


Har verkligen haft en superhärlig helg!!! Idag är man dock lite seg så det blir till att slappa så man orkar upp till jobbet imorgon!!!

Kram

Inga kommentarer: