onsdag 8 december 2010

Rastlös

Dagarna går... Har nu varit hemma i en vecka och jag klättrar på väggarna... Vet att jag ska ta det lugnt och det försöker jag, men det är inte riktigt jag.
Ja så har vi ju det här med maten...jag har inte skött den biten som jag borde. Jag känner ju ingen hunger så jag glömmer bort att äta... Sen är det ju bra att jag blir mätt som jag ska. Äta förfort går dock inte då krampar det i magen, men det ska ju ta ca 20 minuter att äta så jag får äta lugnt och sansat! Har börjat med mina promenader igen och det är så skönt! Blir lite längre för varje gång så snart kan jag gå mina vanliga rundor!
Det enda som stör mig nu är att såren kliar så... på onsdag nästa vecka ska jag ta bort nitarna... Hoppas det har läkt fint bara! Sen har vi ju de där hemska sprutorna som jag tar varje kväll och där måste jag säga att jag är stolt över mig själv!!! Tar dem alldeles själv...biter ihop och så sticker jag... 4 kvar nu! Sen behöver jag inte de där obekväma stödstrumporna längre...

Ja min vardag rullar på, men jag är riktigt rastlös. Ser fram emot julen i Motala nu så man kan träffa familjen och vänner! Mina vänner här uppe bara jobbar så jag är alldeles själv om dagarna... Men jag tycker om dem ändå!

Nu ska jag titta på säsongens sista avsnitt av Grey´s och äta lite fil!

Tjao

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du får åka ner till motala tidigare. Jag är hemma om dagarna :-) Fast här blir det iofs ingen vila. /Mia

Karros blogg sa...

Ja det skulle jag ju kunna göra, men så är båda helgerna innan fullbokade så då kan jag vänta till den 22... Men jag hoppas vi hinner ses!!!