onsdag 29 december 2010

Julen är över

Så var julen över och vi är åter i Norrtälje! Har haft en så otroligt skön och mysig julhelg nere i Motala med min underbara familj!

Vi kom ner på onsdagkvällen efter många timmar i bilen...var sån himla kö genom Stockholm. men underbart skönt när vi väl var framme!

På torsdagen gjorde vi lite ärenden med mamma och Kenny, men tog det även lite lugnt! Var och hälsade på farmor på sjukhuset innan vi åkte till pappa och Kicki på lilljul! Mysigt och trevligt och även farfar kom dit! Fia kom även dit och det var så underbart att träffa lillasyster igen!!!

Julafton började med kubb och skinka, sen bar det av till Sjökumla på julbön! Det är en tradition vi har sen säkert 20 år tillbaka, mysigt att starta dagen så! Vi blev hembjudna på lite fika hos en familj och sedan åkte vi åter och hälsade på farmor! Vid lunchtiden kom mormor och morfar och julen var i full gång! Vi åt gott, pratade, tog en liten tupplur och delade julklappar! Fick många fina saker, men mest pengar som ska gå till en ny garderob!!! Fick dock växla dem till dollar och införskaffa mig nåt i New York om jag vill!!! Efter lite julgröt och spel så åkte vi på midnattsmässa!

Juldagen tillbringades hos farfar med släkten. Emma och Marcus kom också ner från Örebro så nu var systrarna samlade och då är det inte lugnt längre ;)! Det var mycket trevligt hos farfar och påvägen hem hälsade vi på farmor! Ber för att hon ska bli bättre och kan få komma hem!!!
På kvällen spelade vi spel och umgicks...mycket glada skratt blev det!

Annandagen var lugn! Vi åkte alla ner på stan för att kolla in rean, men fy så trist det var. Träffade på en gammal klasskamrat som numera bor i London, mycket trevligt att ses!!! Är bjuden till henne i slutet av februari och ska försöka åka dit! Annars gjorde vi inte mycket...blev ganska mycket wiispelande och skratt!!!

Måndagen började lugnt! Sen åkte jag och Anneli och träffade Jenny och lilla Theodor!!! Mycket trevligt och han är ju ett riktigt litet charmtroll!!! Sedan bar det av hemåt igen för middag, Emmas svärföräldrar samt Marcus farmor kom på middag, gott och trevligt! På kvällen åkte vi till pappa och Kicki! tacobuffé och mycket prat och skratt!!!

Tisdagen blev den stora hemresedagen... Efter en tur på stan då vi köpte en matta tillvardagsrummet som blev så bra och lite middag så packade vi bilen. Även Emma och Marcus åkte hem. Men först stannde vi till hos farmor och fick då även träffa farfar som var där.!

Nu är vi hemma, allt är uppackat och första maskinen tvätt är avklarad...ska snart åka och handla mat och fixa lite inför nyår! Det blir en mycket lugn dag/helg för oss och jag laddar bara för att åka till Motala igen!!! Om en vecka så...

Ska även försöka klura på menyn till min födelsedag!!!

Ha en bra dag!

Inga kommentarer: